Műszaki tanácsadás - Mérnöki pontossággal

Partnereink projektjeit szerződés szerint műszaki tanácsadással, mérnöki- tervezéssel, vezetéssel, tervfelülvizsgálattal és kivitelezéssel, valamint műszaki ellenőrzéssel támogatjuk.

Munkánk során a projekt teljes időtartama alatt garantáljuk a 158/1997.(IX.26.) kormányrendeletben meghatározott előírások maradéktalan megvalósítását, valamint a FIDIC szerződés feltételeinek alkalmazását, és folyamatos szakmai támogatást nyújtunk mind a projekt, mind a kötelező nyomon követési időszak alatt. Írásos jelentéseinket és szakvéleményeinket az előírások és az Ön saját igényei szerint készítjük el cége számára, aktualizálva azokat az időközben felmerült körülményekhez is.

Az esélyegyenlőségi és zöld szempontokat a tervezés során kiemelt figyelemmel kezeljük.

Szolgáltatásunk során szavatoljuk:

  • Hogy a projekt annak teljes időtartama alatt a törvényes feltételeknek megfelel
  • A teljesítési biztosítékot a Kbt. 53. § (6) bekezdése a) pontja és a Ptk. 355. § (4) bekezdése szerint
  • A pontos és rendszeres nyilvántartást a megvalósítási szakaszban keletkező iratok dokumentálására,
  • A keletkező dokumentumok folyamatos kontrollját és koherenciáját, a határidők legpontosabb betartásával és betartatásával, azok tartalmának hibátlan és hiánytalan, valamint az összes vonatkozó feltételnek való megfelelését
  • A résztvevő vállalkozások feladatainak összehangolását, számonkérését, hogy tevékenységüket hibátlanul, hiánytalanul és határidőre teljesítsék
  • A képviseletet a támogatást nyújtó képviselőjével történő egyeztetéseken, ellenőrzéseken, és a protokolláris eseményeken.