Projektmenedzsment

Ha egy pályázatot elnyertünk, az igényelt támogatás folyósításáig, a feltételek maradéktalan teljesítéséig pontos pénzügyi és szakmai elszámolás szükséges. Az elnyerés tehát csak az első lépés a sikeres projekthez vetető úton. Cégünk teljes körű projektmenedzsmentjén keresztül egészen a projekt utógondozásáig aprólékos figyelemmel nyújt komplex szolgáltatást Önnek és cégének a folyamat minden fázisában, hogy támogatáshoz jutása zökkenőmentes lehessen.

Monitoring és kontrolling rendszerünk a kockázatok folyamatos nyomon követése révén nem csak az adott helyzetre, hanem a jövőbeni szituációkra is tudatos megoldást kínál. Alkalmazott változáskezelési folyamataink a projektek kockázatkezelését gördülékenyebbé teszik, pénzügyi menedzsment módszertanunk pedig a hazai és EU-s támogatási rendszer speciális elvárásainak is megfelel.

A teljes körű információszerzést (mind a formális, mind az informális kommunikációt) a kockázatmenedzsment során kiemelten fontosnak tartjuk a kockázati tényezők mérséklése érdekében.

Alaposan és rugalmasan tervezünk. A beruházás hátterének és szükségességének meghatározásával a felhasználói igényeket, az elvárt eredményeket és sikerkritériumokat is stabil alapokra fektetjük, a megvalósítás módját, az üzemeltetési biztonsági és kérdéseket is ennek megfelelően határozzuk meg. A folyamatos kapcsolattartás révén pedig olyan rugalmas konstrukciót dolgozhatunk ki, amely az újonnan felmerülő igényekhez is kitűnően igazodhat.