Professzionalitás projektje minden fázisában, ez a PP.

Komplex szolgáltatást nyújtunk az európai uniós és hazai és pályázatok projektmenedzsmentjén keresztül a pályázatfigyelésen át egészen a projektek utógondozásáig. A közös munka során aprólékos figyelmet fordítunk vállalkozása sajátosságaira és egyedi igényire, ezért a folyamatos kommunikációnak köszönhetően bármilyen felmerülő kérdésre gyors és hatékony megoldást kínálunk.
Üzleti filozófiánk alapján szakmai kapcsolataink hosszú távú eredményességére és teljes körű szolgáltatások nyújtására törekszünk. Szakembereink a pályázatírás, PR szolgáltatások, műszaki- tervezés, ellenőrzés, tervfelülvizsgálat körében is nagy tapasztalatokkal rendelkeznek, emellett cégünk közbeszerzési szakértői hivatalos közbeszerzési tanácsadók, széles üzleti kapcsolatrendszerüknek és naprakész piacismeretük révén az elképzeléstől a kivitelezésig segítenek ötletei megvalósításában.
Mind az önkormányzati, mind a piaci beruházásokat problémamentesen kezeljük az összes műszaki és jogi vonatkozású kérdésben.

 

Professional Project Kft.

1063 Budapest, Bajnok u.13.
Tel/fax: +36-1-815-6725 +36-30-630-0126
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Cg. Szám: 01-09-882646
Adószám: 13973762-2-41